انتظار می‌رود سال آینده چندین شرکت فروشنده‌ی سرور سیستم‌هایی با تراشه‌های جدید مبتنی‌بر آرم انویدیا به‌ بازار عرضه کنند. ازجمله این تراشه‌ها می‌توان به ابرپردازنده‌های Grace اشاره کرد که ترکیبی از دو پردازنده‌ی Grace انویدیا و ابرتراشه‌های Crace-Hopper که ترکیبی از پردازنده‌ی Grace و یک پردازنده‌ی گرافیکی Hopper است.

انویدیا متعهد شده است که در آینده از پردازنده های x86 اینتل و AMD استفاده کند و نیز امیدوار است اپراتورهای مرکز داده و توسعه دهندگان را با وعده ی پیشرفت های بزرگ به تراشه های X86 کنونی و محصولات خود جذب کند. این پیشرفت ها شامل تراشه های ۱۴۴ هسته ای با حداکثر یک ترابایت حافظه ی LPDDR5x و پهنای باند یک ترابایت برثانیه در یک سوکت برای ابرتراشه ی Grace است.


انویدیا برای برقراری ارتباط میان دو ابرتراشه از فناوری اتصال ۹۰۰ گیگابایت برثانیه NCLink-C2C خود استفاده می کند. این فناوری برای اتصال پردازنده ی مرکزی و گرافیکی در ابرتراشه ی Grace-Hopper نیز استفاده می شود. سیستم مدنظر انویدیا ۵۰ درصد سریع تر از پردازنده های سیستم DGX A100 خواهد بود؛ سیستمی که از دو پردازنده ی ۶۴ هسته ای AMD Epyc 7742 بهره می برد و اوایل سال ۲۰۱۹ روانه ی بازار شده است.

اپراتورها و توسعه دهندگان مرکز داده برای استفاده از این قابلیت ها باید جهشی بزرگ از دنیای سیستم های x86 به دنیای جذاب سرورهای مبتنی بر آرم تجربه باشند.