آخرین تحقیقات بازار نشان میدهد ویندوز ۱۱ تنها روی ۱٫۴۴ درصد از رایانههای شخصی موجود در بازار امروز اجرا میشود و همین آمار جدیدترین سیستمعامل را پشت پلتفرمهای قدیمیتری مانند ویندوز XP و ویندوز ۷ قرار میدهد.
دادههای بازار ارائهدهندهی نرمافزار مدیریت دارایی Lansweeper نشان میدهد ارتقاء به ویندوز ۱۱ در طول سه ماه گذشته تقریباً سه برابر شده است، اما نرخ پذیرش کلی همچنان ناچیز است. این اطلاعات میگویند سیستمعاملهای قدیمیتر، مانند ویندوز XP و ویندوز ۷، سهم بیشتری از بازار را نسبت به ویندوز ۱۱ دراختیار دارند.
بررسی بیش از ۱۰ میلیون دستگاه مایکروسافت توسط نرمافزار مدیریت رایانه شخصی Lansweeper نشان داد که اکنون ۱٫۴۴ درصد آنها از ویندوز ۱۱ استفاده میکنند که نسبت به ۰٫۵۲ درصد رایانههای شخصی که در ژانویه از سیستمعامل استفاده میکردند، افزایش یافته است.
دیجیتال ترندز با استناد به دادههای Lansweeper نوشت، سهم بازار ویندوز ۷ برابر ۴٫۷ درصد و ویندوز XP برابر ۱٫۷۱ درصد است. ویندوز ۱۰ همچنان با دراختیار داشتن ۸۰٫۳۴ درصد سهم جلوتر از همه است. احتمالاً این مسئله به سهولت نصب و بهروزرسانی آن مربوط میشود
در سمت مصرف کننده، مقصر بزرگ جذب آهسته ویندوز ۱۱ احتمالاً مشکل در ارتقاء سیستمهای قدیمیتر دارای ویندوز ۱۰ یا قبل از آن به آخرین سیستم عامل است. در ابتدا، مایکروسافت محدودیتهای سختافزاری را برای ویندوز ۱۱ اعمال کرده بود و اطمینان میداد که فقط رایانههای شخصی خریداریشده در چند سال گذشته واجد شرایط اجرای آخرین سیستمعامل هستند. در واقع، طبق گزارش Lansweeper، بیش از نیمی از رایانههای شخصی امروزی نمیتوانند به ویندوز ۱۱ ارتقا یابند.
گزارشات متفاوت در ارتباط با نصب ویندوز ۱۱
با این حال، همه اخبار بد نیستند. طبق گزارشی در Computer World، در حالی که اعداد Lansweeper افزایش آهستهای را برای پذیرش ویندوز ۱۱ نشان میدهد، دادههای AdDuplex به شدت به نفع آخرین سیستم عامل مایکروسافت تغییر کرده است.
AdDuplex گزارش داد که پذیرش ویندوز ۱۱ نزدیک به ۹ ٪ است، اگرچه هنوز مشخص نیست که چگونه هر یک از شرکتها به اعداد مربوطه خود رسیده اند و چرا اختلاف زیادی بین گزارشها وجود دارد.
مایکروسافت و شرکای آن علاوه بر چرخه بهروزرسانی کند در بخش نرمافزار، با کاهش فروش رایانههای شخصی نیز درگیر هستند. دادههای اخیر منتشر شده توسط گارتنر و IDC نشان میدهد که فروش سه ماهه اول رایانههای شخصی در سال ۲۰۲۲ برای سازندگانی مانند لنوو، اچ پی، ایسر و سایرین در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است.
دیدگاه خود را بنویسید